i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Thursday, January 20, 2011

Suara Lelaki : Lelaki Banyak Hilang Teruna Sebelum Kahwin?



mungkin agak keterlaluan sikit kot entry kali ni..hehe..tapi jangan salah faham eh..just nak share dengan korang tentang suara-suara lelaki berkenaan dengan tajuk entry i neh...i x xpect langsung pon mereka-mereka ni akan memperbincangkan topik ni....tapi siyesly sangat kelakar if dok lepak dengan lelaki n memperbincangkan tentang hal-hal mcm neh...tp kene faham..just nak tambah experience..not buat experiment okeh...kehkeh..jom kite dengar sket ape kate lelaki :- 


mrcloud9 :- perempuan hilang dara sebelum kahwin...macam mana pula dengan lelaki?? Mostly lelaki dah try sebelum kahwin...Test power...Lelaki tak rugi apa kalau try sebelum kahwin...same je..

anarnis :- Lelaki no hal...pakai banyak kali mana pun bentuk tetap cam tu..lagi power ada lah..tapi pompuan kalau dah kena sekali bukan boleh diganti dara tu...Dah tentu koyak punya...

sprasaad :- haha lelaki teruna forever

yhelmi :- guys still can lose....lose face if the girls tell the story to ppl about how bad/weak he is.

fayz :- lelaki selalu digoda dan tergoda dengan wanita..sebab tu terlanjur sebelum kahwin..tetapi jika wanita tidak merelakannya tak terjadi juga..

mrcloud9 :- tak gak...skarang dah ada doctor bleh jahit balik dara perempuan tu...


hahaha...memang la agak kurang asam sikit topik tu...tapi ape yang diperkatakan lelaki-lelaki tu adalah betul...lelaki if hilang teruna pon..still lagi kot macam tu jugak kan..x rasa pape..tapi if pempuan?? camno plak tuh...pikir sendiri la...

jangan cakap lelaki zaman sekarang tak pentingkan dara seseorang perempuan...sebab...cume lelaki yang benar-benar baik dan ikhlas sepenuhnya je yang akan terima seseorang perempuan tu seadanya..tapi takot jugak kalau-kalau perkara ni akan terungkit jugak suatu hari nanti...kite pon tak tau kan hati org....

13 comments:

qimie said...

masih teruna.. hehehe

ADfeez said...

hahha tau xpe... teruna or x... xde beza... ekekekek
tp aD teruna noooo :)

~boy @ Mr. K~ said...

hahaha...lawak la entry nih.... tp ada betulnya di situ...

ADfeez said...

JT... aD nk review cmnie jugak boleh dak? :)

Mknace said...

:) :) :)
isu hangat nih
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

hafiz said...

:p kupas lagi dalam r

spikey fidz said...

dari segi luaran tak nampak...tapi hati2...klu orang2 alim a.k.a hijab2 dibuka..diorang leh nampak... :)

Ein Auzai'y said...

tue betul...lelaki mempertikaikan dara seorang wanita...macam mana teruna mereka....

nisa said...

betul tu..lelaki xluak kalo ilang teruna..prempuan usik sikit dh terluak...sendiri mau ingatla jg diri

nisa said...

betul tu..lelaki xluak kalo ilang teruna..prempuan usik sikit dh terluak...sendiri mau ingatla jg diri

Oreo said...

Lelaki hilang teruna orang pon x perasan

KOT lah.

nelly said...

betul2 .

bujang_sempurna said...

pompuan kalo dah barai laki xnak.. sbb tu lelaki mau test dulu.. kalo BARAI.. BAI BAI.. Kalau ok, faham2 jer le.. Aku x minat pompuan yg dah barai.. kah kah kah.. Laki tetap menang dlm kes nih... bujang_sempurna.