i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Thursday, January 20, 2011

Awek-Awek KL Comfirm Boleh Pakai!!!!



ehem..awek KL comfirm boleh pakai?? apekah?? i baru je masuk satu forum neh...forum ni tema die kaler hijau...dan hanya untuk lelaki-lelaki or jantan-jantan gersang yang nak mendapatkan khidmat perempuan-perempuan..eh cop..perempuan kah beliau?? or betine?? tah..pk sendiri la weh....

sorry la..if agak kasar sket ayat i kan..but i cam rasa tak patut kot siap tubuhkan forum sebegitu...kat dalam forum tu mostly berkenaan dengan lelaki-lelaki gersang..n admin forum tersebut boleh dikire cam bapak ayam or ibu ayam gak la..sebab die yang rekemen or memperdagangkan perempuan betine utk buat seks..means dah cam kaunter untuk booking pempuan plak weh...

very lengkap okeh forum tu...cakap je pempuan mane yang korang nak..orang KL ke,  chinese girl ke.. umo bape ke..sume ade weh..korang cume perlu tgl kan no telepon or tetapkan tarikh n tempat je untuk mengorak langkah korang tuh..erkk...ingatkan semakin berkurangan seks..rupanya semakin berleluasa la pulak...siap ade forum bagai sume...sangat hebat...mmg patut la di tubuhkan rumah harapan kan...so, dengan harapan baby-baby yang bakal dibuang akan bertambah...

banyak kategori la dalam tu..ade yang untuk awek gersang..ade yang untuk jantan gersang n ade yang untuk berbayar..means buat seks kene bayar la..yang free pon ade gak..tu suke same suke la kan...if x nak buat seks..phone seks, video seks or mms seks pon ade jugek..tah la..macam-macam weh ade lam tu...

i maleh nak cite banyak..sebab i ni kan pempuan..kehkehkeh...cam x sedap la plak nak cite panjang lebar...so, if nak tau lanjut...just tanye je la mr google eh...tema forum tu wane hijau hoke...

11 comments:

Belalang Hijau said...

wah bestnyer! nak url web tuh! nak! nak!

Adeh...adeh...sekali bini tarik telinga daa sebab gatai sgt...

moral: g kawin la lagi baguih.dok buat dosa apa banyak2?

ferra said...

i pernah dengar gak benda neh. untuk gay pon ader. oke i admit i ada kwn yang cam gay....n mgkin truly gay. dia salu bukak website yg name nye planet romeo. gross.

Datin Ellis Suriyani said...

@Belalang..haha..carik la sndiri..lalala

Datin Ellis Suriyani said...

@ferra : i pon ade opismate yg gay..errr..cane tu?

ferra said...

ntah yer. i pon tak tahu nak wat pe. as long as dia tak ganggu owg laen sudeehh. tapi kalu tgok status2 kat fb dia buleh muntah darah lahhh

GelakJE! said...

ntah2 kawan gerra dengan opismate ellis tu org yang sama kot..

GelakJE! said...

ntah2 kawan gerra dengan opismate ellis tu org yang sama kot..

Fadzli Amir said...

Macam2 sekarang ni..dunia nak kiamat dah...

eja kamel said...

haha..mcm2 jenis prg la skrg ni. yg pempuan tu plak x malu btul. but dont be surprise klu ada je org kt luar sana yg nmpk je baik pki tudung litup bagai, tp hati busuk mcm bangkai tikus, jual body bagai..aiseh.dunia dunia.

bujang_sempurna said...

Bukan takat KL je.. Mana2 pon adew.. X mo ah.. Dose.. Allah pernah berfirman, NIAT yg jahat tidak akan dikira sebelom melakukannya (terkadang buat jugak, baik x yah buat), NIAT yang baik dapat pahala terus walaupon belom buat. Hari Jumaat nih weh.. Solat2...

bujang_sempurna said...

bujang_sempurna sokong Eja..... Long live EJA...