i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, January 14, 2011

Cara Macam Mana Nak Sorok Password | How To Hide Your Password


weh, kalo korang p cc ke..or kat opis ke kan..if korang nak taip password facebook, ke email  ke or what ever la kan..mesti korang nak kene pandang kiri, kanan, depan balakang dulu kan...ye lah..nanti  takot-takot orang lain tau plak password kite pulak nanti kan..kang x pepasal die leh expose kite punye rahsia bagai yang ade lam tu ye dak...

tapi kan..i rase lah kan..if korang guna cara ni..lagik selamat kot...cume korang sanggup dengan tak sanggup jerk la..tapi untuk dapat hasil yang memuaskan memang 100% la....ekeke












kahkahkah....

2 comments:

Princess Nur said...

ahahahha..lawak! ;)

al_hakim said...

haha..mcm tu pun ade kan..tak kan la nak bwk kain tu p cc..mesti ramai org tengok..wuu