i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Tuesday, January 4, 2011

Memey, Norman Duduk Serumah...Abby Abadi Panggil Memey Perempuan Gatal


mungkin agak gatal jugak lah bagi i kalau seseorang yang bukan muhrim duduk serumah dengan kite kan...tapi i pun tak boleh nak kate lebih sebab kite pun tak tahu sape lagi penghuni yang ade dekat rumah tu ye dakk...tapi if benar cume mereke berdua je...bukan setakat gatal lagik dah..tapi lebih dari tu..kehkehkeh..batu api ellis neh...

betul jugak la ape yang Abby cakap kan. Memey tu pempuan gatal..yang Memey ni sesibuk nak angkat call tu pehal...saje nak carik pasal jek kot..x pun nak menunjuk yang die tu duduk serumah dengan Norman...even if ko tu tunang Norman pun and ade penghuni lain kat umah tu ke..cam x manis kot ko duduk serumah dengan Norman...lelebih lagik nak gegatal angkat phone orang...erkk..please la...dah dok serumah tu..dendiam je sudah..x yah nak heboh2 plak kasik org tau yg ko ade kat umah tuh...erkk..aku plak yg lebih pe hal lak neh....


statement Memey dalam mStar..

eh, tau plak ko takut or malu orang lain tau....pape tah...dah terang lagi nyata pun nak tepis-tepis gak...tah la..suke hati korang la eh.....hopefully kekal and aman la Memey & Norman tu kawen kot...


tapi kan betul la jugak ape yang Abby cakap kat FanPage die  :- 

You get what you give, whether it's bad or good. We treat people in so many ways whether it is in Good or Bad manner.But bear in mind that it WILL come back to us. It may be from the person we treated or it may be from some strangers we barely know. Those things will guarantee you a Payback either here in real-life tim...e or soon in the Hereafter. What goes around comes around!


sabar je la kak Abby...semoga menjadi semakin tabah...biar lah ape yang orang buat kat kite..pastinye die akan dapat balik balasan yang lebih teruk dari yang die buat kite...kite tgk je sampai bile die akan bertahan... be strong okeh...


p/s :- i suke tgk Abby berlakon dalam cite Mahabbah De Laila...

12 comments:

cIk JanNah said...

x suka betol ngn si memey tuh.
gersang agknya

Cik Aish said...

huhu sgt benci memey..

Anonymous said...

memey tu tak sedar diri..
dah la rampas laki orang..
memang perempuan gatal..
cik ellis jangan jadi camtuh..
sama2 la kita doa supaya dijauhkan..

Anonymous said...

i love abby.. hate memey..
sesiapa yang seangkatan dgn memey..
i hate jugak....

Datin Ellis Suriyani said...

yup..we hate memey...anonymous tu sape eh?? kak abby ke? kehkeh

nanie said...

i benci btol dgn memey 2..
menympah..dh la rmpas laki orang..
sibuk je..

::ienafazlyna:: said...

i hate memey too...

Aku said...

tolong la si memey tu... tak abis-abis buat kontrovesi... mencapap gilos...

Datin Ellis Suriyani said...

@ienafazlyna ..yup...ramai x suke Memey

Datin Ellis Suriyani said...

@Aku..mencapap tu ape der?

anamizu said...

mencapap = MENcari PAPlisiti (publisiti) kot..hihi

dok serumah??wow!! ngeee~~

cik nur said...

ala memey tuh konon tak bersalah la tuh
nyampah
padan muka dia
tak serik2 lagi kena tangkap ka??