i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Saturday, January 15, 2011

Senyum Nampak Gigi VS Senyum Tak Nampak Gigi


ramai yang tanye..eh..ellis..90% i tengok gamba u care u senyum sume same...kehkehkeh...i memang agak perasan yang cara i senyum bile bergambar semuanya same..ala-ala comel gitu..kehkehkeh..tapi ramai yang mengharapkan gamba-gambar i senyum nampak gigi...i tau gigi i cantek.kehkehkeh...

i ikut mood la sayang...kenkadang i senyum nampak gigi..n kenkadang i senyum tak nampak gigi..n mybe jugak ikot keadaan dan suasane kot...lagipun before this i banyak dah letak gambar nampak gigi..mybe korang je kot yg x pasan..kehkeh..

meh tengok balek gambar-gambar ellis yang senyum x nampak gigi n senyum nampak gigi... :D


 latest neh...malam tadik...







errr..senyum macam ni ke yang korang maksudkan???




7 comments:

Cikbelog said...

elis, nak tanya. dulu elis dah penah blogging kan? sebab macam pernah nampak ellis kat blog sebelum ni.maaf kalau silap. :)

Tuan Penasihat said...

senyum nampak gigi ka, tak nampak gigi ka takpa. yang penting senyum tu iklas.
lagi satu kalau senyum tu nampak gigi kuning ja, tak payah senyum pun takpa. ehhh bukan kata kat elis, kata kat orang lain tuuuu...

nora said...

dua2 pun cun

Roket Kertaz said...

sapa laa 2 dlm blog... huhuh ...!!!

Johari Hamzah said...

hehe... dua2 lawa.. nampk gigi ke.. xnmpk ke...
tapi gmbr yg tengah ckp phone tu cute.. :) ske tengok..

Anonymous said...

nampak gigi ker tak nampak gigi ker aku no hal..
yang penting jgn nampak rambut.. harammmm....

iniialahaku said...

smanya..dua2 snyum..yg bezanya version je