i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Wednesday, January 5, 2011

Memang Patut Pun Abby Dedah Norman, Memey Tinggal Serumah

 kredit to mStar



bagi i, Abby Abadi tak salah pun buat mcm tu...memang patut pun kot die dedahkan yang Memey dan Norman tinggal serumah..nak tunggu orang lain yang dedahkan..memang xde le...skali Abby bukak mulut..ha ambek ko....kahkahkah

Abby pon bukan nak mendedahkan apetah lagik nak membangkitkan lagik perkare yang lalu..tapi bile dah pepagi bute, si Memey angkat phone Norman yang ketike tu kat umah kan...mane tak hanginnye...dah la orang tengah sibuk nak siapkan anak-anak kesekolah..yang die sesibuk nak menggatal angkat phone orang..amek la kau kene bahase balek dengan Abby..kahkah...len kali pikir dulu b4 buat ye Memey....kan diri sendiri yang malu...sendirik tanggung la..

9 comments:

Novelgurl said...

ish3.

luna Q jimat said...

ahaha..memey mmg prmpn x malu..menyampah gler dgn dia..haish!

nazihahisa said...

ok this is so annoying ye.. memey tu hish

Cik Yan said...

xsuke memey tu..

shaa bonitaa said...

shaa pon sokong abby! hee

Anonymous said...

ok ini ader satu pesanan buat sesape yang suka merampas suami orang especially si memey..
korang takkan hidup bahagia..
kalau dia boleh curang ngan isteri dia tak mungkin satu ari nanti dia akan curang ngan korang..

eh nak citer satu kes.. makcik aku pernah btau kalau lelaki tu ader kekasih gelap dan bila dia terpaksa pilih antara isteri dan kekasih tapi dia pilih kekasih maknanya dia mmg betul sayang n cintakan kekasih tu..

tapi... kalau dia tetap pilih isteri dia maknanya dia bukan cintakan kekasih tu tapi nafsu je semata.. sape yang rugi kekasih dan keluarga dia jugak yg rugi..

mari kita gelakkan ramai2..

Anonymous said...

untuk cik ellis aku bukan abby la..
abby tu pompuan aku pria perkasa..
tapi apa2 pun aku sayang makwe aku..
bakal jadi isteri pun tak lama gi..
doakan kami bahagia..

p/s: aku tak suka pompuan yang suka goda lelaki yang da berpunya.. aku sendiri geli.. bagi aku pompuan cam tuh layak di panggil jalang..

sori la cik ellis emosi plak aku ni..

beLLa said...

haha! sonok lak bce komen anonym tuh. ktepn xske memey tuh. n mne2 pompuan y amek laki org neh.nyemakk je

kakchik@ella said...

yg memey dan norman hakim tu dah nikah senyap2 ke atau mmg buta hukum?

kalo kena tangkap lagi camna?