i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Saturday, January 22, 2011

Lawak | Report Budak Praktikal Dekat Office i | Format PC Di Monitor?

adoii..naseb baik la i tergerak  hati nak baca report praktikal student kat office i ni....apekejadahnye tulis report macam tu...kesian betol la budak neh...tak kan lah tak pernah wat report kot..ayat tu patutnye elok-elok la sket..ni dah macam ayat budak skolah rendah la pulak...budak skolah rendah pon ayat lagi baik dari ni..haishh....

setiap ape yang dia buat..dia akan tulis dalam report..sampaikan i suh p umah bos pon dia tulis gak lam report...tapi report semalam dia belum buat lagi..agaknye la kan...yang i suh dia p beli makanan semalam tu ..dia tulis ke tak eh lam report dia..mampus akuh...








8 comments:

Muhammad Safie said...

adoi..budak praktikal ni amik sijil ke ape..

nurr said...

budak melayu ke ape ni? BM b'sepah..cam dak skolah kelas hujung2..mcm mn leh masuk kolej ni?
Pastu kot ye pon wt report wt la formal sket..jgn tulis cam dalam diary jek..adess..failed2

Pja Ismail said...

oihhhhhhhhhh, ni dajah berapa ni????????

Datin Ellis Suriyani said...

@Safie : sijil IT la...

Datin Ellis Suriyani said...

@Nurr : tu la pasal..ayat lintang pukang...

Datin Ellis Suriyani said...

@Pja Ismail : darjah bape?? tua dah kot..

touya said...

terasa giler siot ...

N said...

org mna budak tu? pelik2 jer