i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Saturday, January 8, 2011

Catriona Ross Disuruh Buka Tudung Oleh Pengarah






i baca mStar online harini....so, i cam tertarik la nak baca pasal Catriona Ross neh..siyesly i suke giler tengok die pakai tudung..so sweet...bagi i lebih cantik kot die bertudung dari tak bertudung..nampak kemas jerk kan....alhamdulillah lah artis skang ramai yang dah bertudung...

dalam mStar tu..actually Catriona di beri watak utama dalam drama tu..tapi bile Catriona tak mau bukak tudung pengarah menukarkan watak utama kepada watak sampingan sahaja...errk...patut ke pengarah macam tu?

ape pengarah tu ingat artis ni sesuke hati nak bertudung nak bukak tudung tu sume...if dah terang-terang watak tu memerlukan perempuan tak bertudung..kenape plak die offer dekat artis bertudung..dah tu sesenang nak suh orang tu bukak tudung sebab nak memenuhi syarat watak...

tah la..pengarah sekarang pon kebanyakan macam tak berfikir secare rasional...just sekadar nak buat drama untuk memenuhi syarat watak, skrip, penerbit tu sume..better x yah la kot...yang penting dalam sesebuah drama tu adalah mesej yang perlu disampaikan...dats all...

to pengarah-pengarah kat Malaysia ni..before offer watak kat artis tu..pk banyak kali dulu watak yang nak beri tu...jangan nanti watak tu x memerlukan tudung..tapi offer dekat artis bertudung.....


4 comments:

virulent lolita tan benihime said...

kejam

Roket Kertaz said...

sj pun d0rang ske mcm 2 ..

sukahaha said...

kena pilih kerjaya lainlah selamat sket. takde nak suruh bukak-bukak. bukak fail mungkin kot hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

Wanzi said...

saya tak setuju.... bantah 100%