i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Saturday, January 22, 2011

Contest Muslimah Bergaya



hi all...i nak try naseb lagik dalam contest..mana lah tau kan..kot ada rezeki ke..hopefully 2011 ni banyak luck untuk i..kehkehkeh..contest ni dianjurkan oleh PESONA..jom..tengok syarat-syarat contest neh :-


Syarat-syaratnya cukup mudah:
1-Letakkan banner pertandingan ni di blog kalian. Tak kisah lah di sidebar, di entri atau dimana-mana sahaja. Asalkan didalam blog.
2-kena follow blog PERSONA. Sharekan link PERSONA di Facebook masing-masing. WAJIB

3-Buat satu entri,letakkan gambar anda. (gambar penuh ya!)
4-Ceritakan sikit apa yang membuatkan anda istimewa? Kepandaian anda tang mana? (memasak/belajar/mempunyai kareer yang bagus/atau lain-lain yang dirasakan sesuai)
 
so, i rasa i nak try letak gambar neh...
 



keistimewaan saye?? i rasa semuanya istimewa kot..hahaha..okeh..okeh..be serious okeh...if korang nak tau la i ni tau memasak...masak air, masak nasi & nasi goreng jerk..kehkehkeh...then i ni jenis yang suka buat benda pelik..means if orang lain tak boleh settlekan hal tu..i akan cari jalan to solve the problem...senang cite x cepat putus asa...and i ni sangat-sangat la pandai sakitkan hati orang..buat orang marah..porak-perandakan orang memang i teror la..haha..sile takut ye..dan yang paling penting untuk korang tau..i ni paling pandai mengorat orang..lalalla...nak try meh la..haha

eh..sesape nak join contest ni memang tersangat la dialu-alukan...hadiah adalah misteri dan lumayan okeh..jm tengok :-

Hadiah:
1-Pemenang akan menerima hadiah eksklusif
2-Berpeluang shoot gambar dengan PERSONA. 10 gambar terbaik akan kami upload kan di internet.
3-Sesi Photoshoot akan mendapat sentuhan make-up percuma daripada PERSONA and team.:)
 

4 comments:

nelly said...

memang bergaya .
gud luck !
=)

Datin Ellis Suriyani said...

@nelly : tenks dear

Anonymous said...

Hola Ellis suriyani,
Hello, Ellis. Where are you from?
malaysia? o other country

Anonymous said...

bye