i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, January 21, 2011

Budak Ni Sengal Ke Lurus Bendul?



adeh...i dah tak larat lagi nak gelak-gelak kat ofis ni..haishh...camne lah boleh ade praktikal student sengal-sengal ubi + lurus bendul kat opis i neh...

tadi dalam pukul 11.30 macam tu..i suh la budak ni pergi belikan makanan...i pon cakap la kat die...once ko dah sampai kedai makan tu..ko misscall aku..nanti aku call ko balik...i pon ulang balik ayat i...dah sampai kedai makan...misscall!!!...

so, die pon p la amek helmet kat blakang....i pon sambung la keje i balik..nak siapkan tender bagai tu sume..skali...elok je die nak kuar melangkah ari pintu ofis i ni...tetibe HP i berbunyi ade misscall..i tengok name die naik kat lam HP i..

then i tanye la die..pehal kol misscall ni..pastu die boleh plak dengan muke selamber katak cakap "bukan tadi suh misscall ke?" i pon..%$#@%&@!.... dah tak tau nak cakap ape dah...tak pepasal satu ofis gelak kan die..haahaha..gile weh die neh..tah pape tah...

i pon tak tau nak letak die ni kategori mane..lurus bendul ke atau sengal-sengal..haha..tah la...

15 comments:

Tuan Penasihat said...

kakakakakaka...
budak tu laki ker pompuan?
biasa arr takut ngan senior..

Datin Ellis Suriyani said...

@Tuan Penasihat..kesian tol ngan die neh..hahaha

KUREKURE COMEL said...

hehehe...nak gurau gurau manje nme nye tu...

Belalang Hijau said...

laki ke? sure la dia gelabah sket depan gurl cantik mcm ellis...huhuhu

Bob Merley said...

bestnye dapat suruh org beli makanan. suruh la belanja =)

ferra said...

u tulis tajuk ni kat shoutbox i. i tot u ckp i.huisssshhh buat dup dap dap jerrr

misza said...

saje dia nak gurau kot.

yats said...

klakar je..huhu..saja gurau la kot..:)

Datin Ellis Suriyani said...

@Tuan Penasihat : budak laki,,kehkeh

Datin Ellis Suriyani said...

@Kurekure Comel :- haha..bergurau la snagat

Datin Ellis Suriyani said...

@Belalang Hijau :- kehkehkeh..xde maknenye

Datin Ellis Suriyani said...

@Bob Marley..kami memang special sket..ekeke

Datin Ellis Suriyani said...

@Ferra : x kan la i nak cakap u camtuh..ekeke

Datin Ellis Suriyani said...

@Misza...agak la kan..haha

Datin Ellis Suriyani said...

@yats : hahaha..