i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Tuesday, January 4, 2011

Tambah Lagik Satu Buffered Earning..Saje Kasik Belalang Jeles



ceh..tajuk entry tak boleh blah..kahkah....i saje je nak kasik belalang jeles..huhu...now blog i tengah running 6 buffered earning...nuffnang sangat-sangat pemurah okeh...thank nuffnang...i sangat-sangat hargai..

i ingat nak buat review sket pasal buffered baru i Bizzy Body RM1 Deal ...tapi dari pagi tadik i x penah nampak pun buffered tu muncul kat blog i neh...tp earning i tengok makin menaik...mungkin buffered baru tu malu kot nak tunjuk kat i..kehkehkeh.... :D

tapi kalau tak silap i buffered baru i tu pasal nak kecik-kecik kan peha, perut, punggung tu sume la...sbb tadi i cam ternampak ade kuar kat blog org lain..i tgk cam gamba tgh ukur peha bagai tu sume...ye la agaknye kot..haha..

i nak p carik la pasal buffered baru i tu...jap eh..bubye.. :)

8 comments:

sukahaha said...

wuah!! banyaknya ellis dapat be hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

maCy said...

kne heck cne?

♥ nana i am ♥ said...

jeles jugak~ ^_^

Datin Ellis Suriyani said...

tu la..nuffnang baik sgt2 ngan elis

Tuan-Belog said...

pergghhh....kongsi cket...hehe...

feyus said...

bagus, tingkatkan usaha...

saya_arief said...

jeles.
;D

tenangsudey said...

wah... tahniah2... moga murah2 lagi rezeki