i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Wednesday, December 29, 2010

Weh..Orang Pempuan Pakai Suar Ketat Tu Tak Sakit Ke? Tak Senak Ke?

 ni zaman kegemilangan i x pakai tudung..kehkeh... :D

hakhakhak..adoiiyaiii...pakcik oii...ape punye soalan daaaaa...tak de soalan lain ke haa...i dengar soalan ni nak gelak tergolek-golek pon ade...kahkahkah..sengal tol la...

actually tadik..tyme lunch..i dok la ngan bebudak lelaki neh..kami lunch sesame...then, tetibe je ade la sorang gurl ni lalu..muke memang cun gilerr beb...badan pun sedap-sedap je...so, gurl tu pakai la suar ketat gile kan...

dengan selamber kawan i bleh lak tanye i..."ellis, pempuan kan...if pakai suar ketat sendat mcm tu..tak sakit ke?"..pukkk!!! amek kau..tak pepasal kepale kene ketuk ngan i...dah tak de soalan lain ke...kahkah...buduh punye soalan...

dah tentu lah tak sakit cik abang oii...sebab suar tu bukan cam suar lelaki yang keras melanton tuh...ni jeans pempuan la dol..die jenis getah..tang manenye nak saket...eyaiii...

1st time i dengo soalan mcm neh...kahkah..kalo sakit tak kan la kami-kami ni nak pakai kot...sbb x saket la kami pakai..kan..kan..kan..

7 comments:

zaira said...

hahahahahaaaa

dhilla nazli said...

ahaha..
agak kasau di citu

Ezal R said...

haha.. soalan yang maybe dianggap remeh, tapi itu kadang kala menjadi persoalan kepada lelaki...(baca: kepada yg tak taw suar jeans pmpn lain dr jeans laki)..hehe

suffer8zine said...

den x pakai seluar ketat :P

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

CiPoT CeDoT said...

mana kami nak tahu...kami lelaki...macam perempuan tanya lelaki pakai boxer tak rimas ke...sama dengan la kan..hokhok..

nam5wym said...

eh, cipot de gk ke, paun tnya soklan cam2?puan mn la tu, boxer nampok slesa je, rupanya ada gk yg tnya...

hentam je ngan kuali,,hehe,kidding.

Pendekar Berkuda said...

kalau tak pakai tabley ek~? huhu..