i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Thursday, December 30, 2010

Abang Polis..Tolong Jangan Tahan Saya..Please!!



bila baca blog budak neh yang dok sibuk cite pasal kelas pertama dia driving selepas menghidupkan lesen 'L' beliau untuk kali kedua kan...tetibe i teringat plak yang lesen "L" i dah dua tahun mati..kahkahkah...tapi i still jerk drive kete pergi balik keje...lesen "P" pun i xde..sebabnye i fail mase test JPJ aritu...heeeee


 x bleh blah...sempat g tu amek gamba..

tapi nasib baik la umah i ngan ofis x jauh...so, xde la takut sangat kalau-kalau ditahan oleh encik JPJ dan encik Polis Kuda Belang...kalau tak mati lah i...tapi ikotkan...i dah drive jauh p Negeri Sembilan tu sume..tp syukurlah x kene tahan jugak..mungkin encik Polis tak nampak kete i kot..hahha..kakak i cakap...kalau drive tu buat muka confidence je..so, nanti takdelah encik polis tahan...tapi i ni plak..ter-over-confident..cane lak tuh..

 muke innocent gile...rase cam nak lempang je kekuat...

abistuh..kalau dia tengah wat roadblock...then nak check ic lesen sume..tak kan i nak wat muke confidence tu plak...muka innocent i tau la buat...heeee..celah mane nak datangnye lesen...errkk..tak kan lah i nak bg lesen "L" i yang dah mampus tu...silap-silap encik polis tu suh i ikot die p balai...waaaa..x mo...i takot..kang x pepasal i masuk lokap plak..seumur idup i ...pegang besi lokap tu pon i x penah..ni kan kene sumbat masuk lam tu....xmo la i..


eh, tapi kan kalau encik polis tu sediakan laptop + broadband + makan sume lam lokap tu kan..i rela je masuk..huhuhuhu.. :D

6 comments:

Myaby said...

masuk lokap tido dgn jamban je la ari2. hihi

makan pon makanan yg da busuk.

yekkkk.

ellis suriyani said...

@Myaby..erkk...x mo la..geli..eyucksss..

suffer8zine said...

kalau dalam lokap ade semua tu kompem semua nk masuk lokap

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

sukahaha said...

klau dalam lokap ada sume tu nnt xde r org nak kje. sume wat jahat jer haha..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

forever love said...

tue mkne ny..kene selesaikan lesen P..tp kalo dah 2 tahun..kene amk dr awl kn.?

echah mashuri said...

hehe...xmoo masuk lokap.ehhehe