i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, December 31, 2010

Entry Hangat Hakimy - GF Khairul Fahmi Yang Paranoid



hangat, hangit, hangus...ko memang de bomm....kehkehkeh... tah i pun x sure...okeh...i tertarik nak baca belog dak hakimy ni...focus kat entry die yang bertajuk KHAIRUL FAHMI DT: AWEK DIA YANG SANGAT PARANOID
kalau orang lain dok sibuk nak buat entry pasal betapa loving, sweet, cute nye pasangan Khairul Fahmi dan Elia Harmelia tu kan...tapi belog dak Hakimy tu dok cerita pasal betapa PARANOID nye GF si KF tu...meh bace sket kat bawah ni..



i setuju dengan ape yang diperkatakan oleh Hakimy tu...sebab tu berjele-jele i punye komen dekat entry die....kahkahkah..nak bace??? klik tajuk atas tu...jom..jom..




28 comments:

Aku said...

pinjam la... jangan lupa pulang kan.. hahahahaha...

Ikhwan said...

Entri pasal GF Fahmi lagi.. Boring boring..

dak eina said...

meletup pup pap pup pap la pasal awek KFCM nie...

ellis suriyani said...

@Hakimy :- okeh..okeh.. :D

ellis suriyani said...

@Ikhwan....tu la..agak buhsan.. :D

ellis suriyani said...

@Dak Eina :- tau x pe...free free je die famous

Miss Shizu said...

sangat sangat setuju.terlalu open minded sangat awek dia tuh.bukan jeles, tapi beragak la...

Ana Mardia said...

hhaha xsangka gak ada org xsuka gf dia ni..igtkan i sorg je..bukan apa, mula2 tu i suka bca, tp makin lama makin mnjadi2..dah nmpk xsweet dah..

klau perasan, tepi sidebar dia siap ada poll ttg apa yg dia perlu tulis, kesemua pilihan jwpan dia berkisar ttg dia dan KF..wtf..bosan2..

Ajeyy Khalid said...

Waaa , best !
Nanti follow Blog saya ek :)

ellis suriyani said...

@Miss Shizu :- tu la..terlalu open..patutnye ade sesetengah die perlu private kan..die terlalu obses

ellis suriyani said...

@Ana Mardia :- i pon x bape nak suke..1stly suke la...tapi dh lelame i bace blog die mcm menyampah pon ade...tah la...

cik aiLebiu said...

hangat betul la story dorg tu...sana sini dok sebut2...

ellis suriyani said...

agak hangat..tp tu la..maken lame maken menyampah..

safura zahari said...

cop2.nk menyibuk gak ni.hmm tau takpe.i pon stuju gak.smlm ada lah g terja blog gf neyh.haih dan2 sume picca tntg bf dye dye nk kua kan.perlu ke?padahal tgk bf dye lexxxx je.mcm tak de pape pon.hmm dh jd mcm pompuan lak yg lbh2.malu lah.

ellis suriyani said...

@safura...tu la pasal nye..KF rileks jerk..x bg pape statement pon..

Katak Ijau said...

helo...blogwalking, then terjumpa blog awak..

terasa nak komen juga kat entry ni. agree gak with hakimy..too much exposed. at first baca blog elia tu semlm, ok la..makin lama cam makin bosan, sbbnya aku terpikir..ni blog sape sebenarnye..blog si KF ke sbb byk beno cite & gambo pasal mamat tu je...lastly, quit trus blog tu..malas baca, too budak2

ellis suriyani said...

@katak hijau..thnaks 4 dropping by...tu la..ramai menyampah..cume takot nak buat statement cam hakimy..kahkah...bosan asek cite pasal tu je kan...mcm die sorang je kot awek player football...die tu cume org bese..mane tau kot esok luse ade artis yg suke die cane..haa..menganga la mulut beb

Jieda said...

kan best kalau gf fahmi tu low profile.mesti ramai orang akan respek.harap2 biarlah berkekalan.jangan sampai jadi cam mawi ngan ina naim dulu sudah la

julietANNA said...

HAHAHAHA ramai jugak rupanya yang tak suka si Elia ni eyh, hmm. I pun sama. tapi bukan benci dia. menyampah pun takde lah. bukan atas dasar jealous, cuma a bit annoying. sebab everything kat blog dia tu semua pasal KFCM. kan? lama-lama kita pun rasa jemu and menyampah. mula-mula xde lah sgt. lama2 dia macam nak kecoh ckp dia tu awek KFCM.

patutnya dia relax lah dulu, calm down. tunggu KFCM yang bagi kenyataan ke apa. ni KFCM tak sempat balik Malaysia pun lagi dia dah bising-bising. kalau baca blog kakak dia lagi lah, sangat-sangat nampak yg kakak dia tu bangga and nak menunjuk KFCM tu bf adik dia. zzz =.=' family KFCM sendiri pun takde lah over sampai macam tu sekali kot.

aku said...

aku stuju sngt la ngn ap yg korang ckp kan..
awek dia terlalu show off..
x perlu la, sb org suma nek myampah...
ad bnda kita perlu smpan, x perlu nk bkak pekung didada.. malu kat org

Aku said...

elis kakak die tak sampai sini lagi ke?? agak die tu dah macam moderator cek belog orang yang kutuk adik die.. ahahhaha

Aku said...

elis, akak gf KF dah sampai sini ke belum???

Nak takut buat apa, bukan kene tangkap masuk ISA pun... hehehehe... banyak orang support punyer...

maCy said...

err wut do u mean by kena hack?

si pendek dan moody said...

aku pn ada baca gak ..aku ingat sorang aje fikir camtuh , muehehe bangga pulak blogger sekepala neh ,
hantuk pale together2 jomm ekekeke

sukahaha said...

x baik mengumpat orang.. nanti allah bukak aib kita kat akhirat nanti..

jemput sini yer
blog Matdin
blog Serbaguna

Siti Zafira said...

Guys, seriously, saya tertarik dengan perbincangan ini. Anyway, before we jump to a very strict conclusion on our own, pay respect to them. Hihi. Peace. ^^

Well, I'm neutral but I do agree with Hakimy. I mean, demi kebaikan keselamatan maklumat peribadi Elia dan Khairul Fahmi itu sendiri, ada beberapa perkara (dan foto juga) yang tidak perlu dijadikan bahan bacaan/tatapan umum.

Saya faham, Elia mungkin terlalu teruja dan bergembira dengan kejayaan pasukan HM menjuarai kejohanan, terutama apabila KF itu diberi pujian menggunung. Mungkin Elia sekadar mahu berkongsi kejayaan ini dengan masyarakat lain - para penyokong pasukan MAS.

But pls, pada setiap perkara, bersederhana adalah perkara yang paling baik. For now, it's better for her 'to stop for a while' right? Anyway, c'mon, kita pun jangan condemn Elia ya. :)

Saya tak like page player, saya okay. Hehe. ^^

AzRy SyaFiQah said...

hehehe,
dah bosan la asyik cerita pasal KF ni.
agree, agaklah,
aku rasa bukan takut di kebas org,
tapi nk cari publisiti,
nak glamour hehe..

Aku said...

to siti zafira:
thankz coz memahami content artikel dekat belog hakimy.
Actually thats the main point tapi biasalah bila tengah marah baca belog komen pun ayat nak emotional.