i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Monday, December 6, 2010

Good Bye Gadis1810 & Welcome EllisSuriyanis :)

salam all...huh!!!..lame betol i tak berblogging kan..rase rindu pulak dengan dunia blogging ni...owh ya..lupa pulak...btw i'm ellis a.k.a ellis kacak or datin ellis..still remember me??

thanks la pada yang masih ingat tu eh...ekekek...okay..sebelum u all tanya i asal tetibe i menggatal buat blog baru ni...ni i nak bgtau..actually blog i yang gadis1810 tu kene hack...so, blog tu dah x de lg dan x akan ade..T__T...disebabkan keinginan berblogging tu masih lagik ade dalam diri i..so, i pon buat la blog baru ni...

agak saket mate okay tengok blog i ni...kosong gile..rase cam hilang plak semangat nak berblogging...i rindu giler dengan blog i yg lame tu....banyak kenangan pahit dan manis  ada kat situ...but now...terpakse say gud bye kat blog lame...huhu..x pe la...i akan cube hidupkan blog i yang baru bernyawa ni...ekeke..

to all bloggers...gud luck la kat korang yg still lagik berblogging....and to my self...gud luck la jugak untuk menghidupkan blog ni eh..ekeke...

eh..k la korang....i nak sesiap p surau...malam ni kan ade baca doa awal tahun dan akhir tahun...so, to all..selamat menyambut tahun baru islam a.k.a selamat menyambut maal hijrah... :)

2 comments:

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

sabo ellis..takpe,teruskan usaha..slow2 la ye...ramai jugak skang ni blog yg kne hack..risau gak ni..huhu

ellis suriyani said...

dark..tu la pasal..tgh sabo neh