i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Tuesday, December 28, 2010

Buffered Earning - Friso Growing




ehem..ehem..nampaknya peluang i cerah untuk dapat buffered earning baru...i tengok dari tadik iklan ni tak gerak-gerak dari blog i...setia je dia dok kat situ....ade harapan la kot i dapat buffered baru...

now, buffered yang tengah running kat blog i ada 4...2 dari DiGi dan 2 lagik dari Jipaban...if Friso pon terjatuh hati kat blog i..meaning buffered i akan jadik 5 la pasneh....

okay..i nak review sket pasal Friso Growing ni...Friso Growing  ni adalah susu untuk ibu mengandung, bayi dan juga kanak-kanak....susu ni terdapat dalam tiga jenis tau...iaitu :-



yang ni untuk melindungi baby kita dari dalam...ianya akan memberi banyak antibodi kepada baby kita..so, akan lebih dilindungi...



yang ni pula untuk kanak-kanak berusia 1 hingga 3 tahun.. Friso ® Emas adalah khusus diformulasikan dengan P2 Sistem Dual , yang mengandungi Friso ® Sinbiotik Agen, kombinasi 2 prebiotik dan 2 Probiotik (Bifidobacterium lactis, Lactobacillus paracasei).

Seberapa efektif  Friso ® Sinbiotik Agen?
Sebuah penelitian mengungkapkan bahawa anak-anak yang menerima Synbiotics - kombinasi dari prebiotik dan Probiotik - menunjukkan frekuensi yang lebih rendah daripada diare dan allergy1.

Prebiotik membantu meningkatkan bifido usus dan menjaga persekitaran usus yang baik. bakteria hidup sihat dapat membantu dalam mengurangkan diare cases.2
 
Hal ini juga mengandungi DHA, Aa3 dan SA, yang mempercepatkan menyampaikan maklumat antara sel-sel otak, yang bantuan pembangunan secara keseluruhan anak yang sedang tumbuh itu.




yang pulak untuk kanak-kanak yang berumur dari 4 hingga 9 tahun...khasiat dia sama juga macam Friso Gold 3

en. Nuffnang sangat baik hati...terima kasih eh banyak-banyak..esok-esok hantar la lagik 2-3 buffered baru untuk i eh.. :D

2 comments:

tenangsudey said...

wah tahniah.. sungguh bermurah hati nuffnang ngan cik blogger..hehe

mie said...

fuh!!
dah review ni...
lagi bermurah hati la..
heheee