i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Wednesday, December 22, 2010

Si Comel Beraksi Di Depan Camera


errr..gediks mood dah datang...kekekeke...wahh...rasenye sudah lame i tak beraksi depan camera...cehh...bajet artis la plak ellis neh...sangat tak boleh blah okehh....

sile jangan tiru aksi berani mati i...hehehe...ni gamba curi-curi tau...gamba + baju + mood ceria wajah adalah hari ni punye...bukan hari semalam mahupun kelmarin..huhu...

heee...nak tau kenape i cakap gamba berani mati???

sebabnye opis kami dikawal ketat..tidak boleh berwebcam, berfesbuk mahupun berbloging...semuanya sudah di block okey..ceh..sangat kurang asam....tapi i sangat bijak..ekekek...bile i nak berwebcam..i akan sorok webcam di celah kalender serbaguna i...so, bos i xkan nampak webcam yang tersembunyi even if bos i duduk sebelah i pun...hahah...lek la boss...main-main pon keje siap jugak kan..kan..kan... :D

berkenaan pasal blog, youtube & facebook yang kene block tu plak...hahah..actually i buat aduan dekat teknikal, yang pc i x dpt network...padehal i sudah godek2 die punye ip adrresss kasi salah...kahkahkah...haishhh...then, teknikal i pon datang terkedek-kedek betulkan network i..i mintak die tukar ip address i sume...i cakap i nak gune manual..i x mo gune auto sebab kalo gune auto, i tak kan dapat berblogging..mane boleh..boleh mati wooo..

i ade alasan besar untuk gune internet...sebab i dekat department sales akaun..so i memang kene gune internet..kalau tak macam mane i nak contact dengan HP, Canon, Acer tu semua...kalo tak camne i nak buat tender-tender syarikat...bos nak buat??? haa..haaa...jawab..jawab...i tak kisah...tapi bos kisah kan??? kan?? kan???

errr....mati lah i kalau bebudak teknikal & bos i bace blog i nanti...agak-agak kene fired tak??? 

4 comments:

Wyna Nubies said...

bahaya tu kalau bos akak baca entri nih..hua3..

kesiannya..xleh berinternet plak,kan..hu3

Ily~PearJarl said...

hak hak
t aku report kat bos a.k.a pakcik sedara aku tuh!
hahaha
tunggu ko..nyahahaha

ellis suriyani said...

@wyna...tu la..hopefully bos x bace...ekeekk

ellis suriyani said...

@ili :- haishh..diam ko