i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Monday, May 9, 2011

EKSLUSIF 18 SX - Adengan Video Porno Anwar Ibrahim Sudut Ke DuaSebelum ini kita di gegarkan dengan Video Seks Anwar Ibrahim yang mana sehingga ke hari ini Anwar Ibrahim dan pihak Taksub PKR dan Pakatan Rakyat menafikan bahawa lelaki yang sedang beraksi dalam video adalah Dato Seri Anwar Ibrahim.

Malah ada juga yang menyatakan bahawa rakaman Video tersebut adalah palsu dan bukan Tulen walaupun pihak Polis telah mengumumkan hasil siasatan bahawa Video tersebut Tulen 100%.

Hari ini Gomo nak nyatakan sekali lagi bahawa Video Seks ini mempunyai 4 sudut pandangan yang berbeza. Dan video seks yang sebelum ini keluar di Blogg Blogg merupakan tayangan dari satu sudut sahaja dan masih ada 3 lagi rakaman dari sudut yang berbeza.


Video di atas merupakan video dari sudut yang berbeza berbanding sudut yang kita lihat sebelum ini dan ini lah sebabnya pihak Polis menyatakan bahawa rakaman Video seks ini adalah Tulen 100%.

Nampak macam sama tapi jika anda perhatikan Video pertama dengan video kedua ini ianya memang cukup berbeza kedudukannya. sepertima yang Gomo nyatakan dari awal 4 Sudut dan ini sudut yang ke dua.

Malah sepertimana yang Gomo maklumkan sebelum ini bahawa perakam yang di gunakan oleh pihak yang tidak di ketahui ini merupakan sebuah jenis perakam yang canggih sama sekali. I Catch jenamanya dan ianya perlu di import dari luar Negara.

Semoga anda semua dapat menilai sendiri Video Seks Dato Seri Anwar Ibrahim ini dan sekali lagi juga Gomo nak nyatakan jika benar bukan Anwar Ibrahim pelaku dalam Video Seks ini maka di harapkan segeralah Dato Seri Anwar Ibrahim MENYAMAN Dato Eskay dan para Blogger yang mengeluarkan Video Seks ini.


RAKYAT BERHAK MENGETAHUI KEBENARANNYA

No comments: