i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Wednesday, May 4, 2011

AZMIN SUDAH MULA BERSUARA UNTUK ANWAR IBRAHIM !!!ANWAR IBRAHIM !!! MANA KO NAK LARI ???


NI GAMBAR ANWAR IBRAHIM ATAU GAMBAR ORANG LAIN ???
PKR hari ini mengutarakan penglibatan Bukit Aman dalam beberapa siri ceramah untuk menyebarkan 'pembohongan' dan 'fitnah' terhadap Anwar Ibrahim di Kelantan,negeri pimpinan PAS.Dalam sidang media di ibu pejabat PKR di Petaling Jaya,Timbalan Presiden PKR Azmin Ali Kononnya mendakwa pegawai polis di peringkat nasional bertindak sebagai "agen politik" untuk Umno.

Menurut Azmin ,program itu - berjudul 'Seminar Isu-Isu Keselamatan Negara Masa Kini' - dilangsungkan di beberapa tempat di di Kelantan yang mensasarkan penyertaan guru dan pengetua sekolah.Seramai 2,000 pegetua dan guru dikatakan terlibat.

BERNAMA melaporkan Azmin menambah,seorang daripada penceramah merupakan pegawai polis kanan berpangkat SAC,Abdul Rahman Ismail yang merupakan ketua penolong pengarah dalam unit sekretariat dan penyelidikan Bukit Aman.

Dengan pendekatna sebegitu, Azmin mendakwa Abdul Rahman menjadi seorang daripada "agen fitnah untuk bercakap tentang isu liwat dan seks".

"Dia dakwa Anwar bersalah dalam kes liwat dan video seks," dakwa Azmin sambil menyifatkan penglibatan polis sebagai penyalahgunaan kuasa oleh Umno.

AZMIN ALI DAH MULA MERAPU !!!

KALAU BUAT CERAMAH KAT AMPANG BOLEH PULAK YEK ???

LEPAS NI DENGAR CERITA NAK BUAT CERAMAH BESAR-BESARAN KONONNYA NAK TEGAKKAN BENANG YANG BASAH

DAH JELAS ATAS TU GAMBAR ANWAR IBRAHIM,KATA LAGI FITNAH ???

No comments: