i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, May 20, 2011

Akaun Churp-Churp i RM39.85


majoriti sume org tau kan ape tu churp-churp?? churp² neh adik beradik ngan nuffnang gak la..cume churp² xde le kuarkan iklan kat blog or dpt buffered earning...pendapatan churp² neh berdasarkan iklan yang kite share dekat twitter & facebook..then bile ade orang klik nanti..kite akan dpt la income die..20sen per click..

lagik satu kite leh dapat earning melalui campaign yang kite buat..berape earning yang kite dapat setiap campaign tu i x pasti...so far i rase churp-churp ni laju gak earning die masuk...tinggal kite rajin dengan tak rajin je la kan...

nak banyak kene la rajin..kalo x..xde le..hehe..macam i neh..kurang rajin...so, i dapat 39 hengget tu je la setakat neh..i pon x ingat bile i join mende neh..tapi baru lagik la...

cam kat bawah neh..contoh earning yang i dapat berdasarkan sharing kat facebook or twitter or email or blog...


ni sebahagian...malas nak printscreen panjang berjela..

then, yang kat bawah neh pulak earning berdasarkan campaign...x de amount..so, i x tau bape sen setiap campaign tu..tapi yang pasti..hari-hari earning i naik...kehkehkehkeh..
just tulis published jerk..meaning...campaign sudah selamat dikreditkan..

kalo korang still belum ada lagik akaun churp-churp neh...boleh click sini untuk join... dan pade korang yang dah ada akaun churp-churp neh...selamat berusaha meningkatkan pendapatan anda bersama churp-churp...ekeke..nak suh i tolong klik kan iklan korang pon bole..x de masalah...ape yang penting?? kerjasama!!!.. :)


eh..jap..jap..jom klik iklan kat bawah neh jap!!.. :)

Race yourself to an iPad 2 or a BlackBerry Bold 3 or even an iPod Touch!

Got what it takes to have THE Furious Voice?

Time to pamper your family with space!

Be a Sunsilk Perfectionista & win prizes worth RM35,000!

Feel secure with ADT and WIN BIG!!


3 comments:

sarah mohamad said...

okay ler tu. me pun lebih kurang je. hiks

Malik722506 said...

emm..tinggi i ckit dari u, i baru RM46.60 makan tahun laa baru blh cash out duit churp-churp ni 20 sen pstu 20 sen....anyway usaha lg tau.

abutalib said...

Tahniah sis..tunjuk ajarku sifu