i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, July 1, 2011

Damn La Blogger.Com Neh...Ko Buat Maintenance Semalam Sampai Blog Aku Dah Tak Mesra SEO

arghhh...damn la..pape tah Blogger neh..kalo nak buat maintenance pon jangan la sampai menganggu blog orang plak kan...dah elok-elok blog aku mesra SEO hape sume..tak pepasal jerk hilang terus...

jenuh aku dok search blog aku kat google, yahoo sume..tapi haram...bolehkan tak jumpe blog aku neh...patut la rase cam lain macam jerk ngan blog neh arini..mcm xde visitor..selalunye penuh jerk org masuk lam blog aku neh...tapi hari ni bleh kan xde...

ni yang aku tetibe nak tuka hosting neh..beli hosting sendirik lagik bagus..kalo dah blogger neh kekejap nak maintenance kekejap kang nak maintenance..pahtu ade jerk yang tak kene ngan blog orang..entry ilang lah...widget ilang la..

x pepasal jerk aku nak marah arini....haishh..

3 comments:

Darulamanku said...

ala ko jgan risau...aku pun penah kena blog yang lawa2 pastu diorang wat mantainance...tension pn ada... tunggu pnya tunggu last2 diorang suruh masuk password baru pastu kena verify balik... nasib tak ada apa perubahan... ko kena la bersabar...
ok enjoy

honey amour said...

Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

jgn lupa join ye :))

CMRatu said...

lol boleh ke jadi mcm ni.. huhu.. nak kena cari jalan lain la juga.. :(