i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Friday, June 24, 2011

Header Baru Lagik



handsome x header baru i?? ekekek...handsome la sangat-sangat ellis oii....haaaa...arini i cam busy sket..tapi i curik-curik mase untuk buat header baru yang agak ok la bagi i...

eh cop!!! i tak curik mase..cume i menggunakan masa yang terluang sementare i nak tunggu harga dari supplier i yang lambat cam siput sedut tuh...better i edit header i kan-kan-kan...

hari ni hari jumaat..seperti biasa esok cuti!!!! i tak berape nak suke sebenarnye cuti pade setiap hari sabtu..sebab i tersangat la bosan duduk rumah sorang-sorang...tak de hape nak di buat okeh....so, i akan tido sampai pukul 12-2 petang okeh....

umah i..umah bujang..so, xde dapo...kalau nak makan..pegi carik dapo kat kedai...kehkehkeh...tapi since i duduk sendirik neh...boleh dikire dengan jari berape kali i makan kat luar menggunakan duit sendirik...sebab besenye...makan + minum i di sponsor dari pagi sampai ke malam okeh..tolak ari sabtu & ahad....

ya...kehidupan i semakin bersinar sekarang..bersinar bagaikan mentari..kehkehkeh...honestly i banyak yang sponsor skang...makan hari-hari x perlu risau...ade je rezeki yang datang...even makan kat hotel pon ( 5 star okeh) ade gak yang sponsor...i x mintak..tapi rezeki tu datang sendirik...syukur alhamdulillah...sebab rezeki i masih ada...as long as kite sentiasa ingat Allah dan kite tak menganiaya orang lain...so, x perlu risau...ape yang penting?? solat!!!

next week i dapat housemate baruuuu...chinese...die duduk bilik belakang..i duduk bilik depan..kehkeh..harap-harap housemate baru i neh okeh la..kalo die banyak cite...siap la die nanti..i suh owner umah carikan die umah lain...hahaha...

umah i kosong tau..ade bilik kosong n siap katil skali..kalo sesape nak dtg mlk xde tempat nak stay tu...silekan la dtg umah i eh...bayaran dikenakan :- banje makan mekdi je sudah.. :P

ok la korang..i nak sambung keje jap....bubyeee :)

2 comments:

Bro ahmad said...

header yang cantik..boleh la tlg buatkan hihihi

Anonymous said...

Boleh tumpang rumah dan tuan sekali.. ekekekeke...