i Love this Quotes

"I asked Allah for strength & Allah gave me difficulties to make me strong, I asked Allah for wisdom & Allah gave me problems to solve, I asked Allah for courage & Allah gave me obstacles to overcome, I asked Allah for love & Allah gave me troubled people to help, I asked Allah for favours & Allah gave me opportunities.... Maybe I recieved nothing I wanted, but I received everything I needed.".....Alhamdulillah :)

Wednesday, February 9, 2011

Malaysian Bloggers Research


weh korang..i ada dapat email dari Azlina from Universiti Sains Malaysia..i x sure la bende ni betol ke tidak kan...but die nak wat research pasal bloggers untuk assignment die kot...tah la..i pon susah nak caya bende ni...korang ade dapat jugak tak?

tapi tadi die ade suh i isi borang survey..banyak gak la soalan die bagi..sume berkaitan dengan blogging..die tanye pasal blogging sume...i pon dah submit survey tu..ni tgk dok tunggu ape seterusnya..

tapi yang peliknye..mane die dapat i punye email yahoo & email gmail..ni yang mushkil ni..setahu i..email yahoo i je kot yang slalu i publish..email gmail i jarang gune...tah la..tgk je la nanti ape yang jadi...

kat bawah neh ade la beberape soalan die yang i print screen :-


tu la soalan-soalan die yang i print screen tadik..lastly die cakap td nak inteview la ape la..x tau la betul ke x...azlina tu kate..pape nanti die akan contact i balek la....nanti i update lagik k..bubye~

1 comment:

Pendekar Berkuda said...

koh koh koh...

datang mengomen je..

blogger?

i rasa u're not..

koh kkoh koh...

panas?? gi makan aiskrim...

miyahahaha...